Zo zorg je voor meer comfort tijdens het rijden

Het upgraden van je multimedia- systeem en audiosysteem

Het activeren of installeren van Apple Carplay een goede eerste stap om de autoritten wat aangenamer te maken. Ook kun je dit nog eens verbeteren met een Audison audiosysteem. Met dit systeem geniet je van muziek als nooit tevoren, het is ook echt niet te vergelijken met een standaard audiosysteem wat er in een auto zit. Ook is het belangrijk om je auto te voorzien van professioneel onderhoud. Voor meer informatie over professioneel Mercedes onderhoud door RM Performance Center? Neem contact op met RM Performance Center!

Stoelverwarming inbouwen

Beschikt jouw auto (nog) niet over stoelverwarming? Het is (afhankelijk van het merk en model auto) mogelijk om bij autobedrijf Rijsbergen stoelverwarming te laten inbouwen. Met name in de herfst en winter is stoelverwarming echt een hele fijne optie om te hebben. Geniet binnen enkele minuten van een warme stoel, geen koude autoritten meer voor jou!

Het chippen van de auto

Wie denkt dat chiptuning enkel zorgt voor meer vermogen heeft het mis. Omdat de auto beschikt over meer vermogen, hoeft de motor minder hard te werken tijdens het rijden. Wanneer je boven de 100 km/u rijdt merk je aanzienlijk dat de auto rustiger rijdt, en ook minder verbruikt! Wanneer je exact hetzelfde rijdt als voor het chippen verminderd het verbruik van de auto met zo’n 10% tot 20%. Dit is afhankelijk van het gebruik en de chauffeur. Maak je na het chippen graag gebruik van het extra vermogen? Dan zal de auto iets meer verbruiken dan voorheen. Rij jij vaak op de snelweg en gebruik je dan vaak de cruisecontrol? Dan rijdt je auto aanzienlijk rustiger en zuiniger! Ideaal voor iedereen die veel kilometers achter het stuur zit.

Het aanschaffen van handige gadgets

Er zijn ook steeds meer handige auto gadgets te koop. Je hebt zelfs een mini espresso maker die je kunt aansluiten op de usb oplader in je auto. Zo kun je onderweg een heerlijk verse espresso maken. Ook raden wij je aan om iets van startkabels of een multifunctionele powerbank te scoren. Hiermee kun je de banden van je auto lichtjes oppompen of gebruiken om je auto te helpen starten wanneer de accu koud of verouderd is. Afhankelijk van je dagelijkse verkeer is zo’n elektrische pomp voor je banden ook zeer handig om bij te hebben. Rij jij vaker offroad en kom je vast te zitten? Laat een beetje lucht uit je banden en misschien helpt dit net genoeg om toch los te komen. Na het loskomen kun je direct je banden terug oppompen en je weg vervolgen.

Altijd online| Maak een afspraak | Email: Info@bedrijfonline.nl

© 2022 Bedrijfonline.nl